Om

Totalleverandør av alle håndverksfagene i byggebransjen.

Historie og visjon
Husoteket AS ble stiftet i mars 2017 og har gjennom årene opparbeidet seg en bred og variert portefølje. Med Alexander Mørk i spissen tilbyr vi profesjonelle håndverkertjenester og har over 20 års erfaring i byggebransjen.
Hos oss står kvalitet og finish i høysetet og fornøyde kunder er det som driver oss. Derfor er lojalitet, tillit og god dialog svært viktige nøkkelord i våre kundeforhold. Vi ønsker å inspirere, skape trygghet og bygge langvarige relasjoner.
Vi påtar oss små og mellomstore prosjekter sammen med solide samarbeidspartnere og har utført alt fra oppføring av garasjer og tilbygg til totalrenovering av innerom og uterom, snekring av inventar og møbelløsninger, både til næringsvirksomhet og private hjem for å nevne noe.
Husoteket er også totalleverandør av alle håndverksfagene slik at du kun trenger å forholde deg til ett kontaktpunkt under hele prosjektet. Len deg tilbake og nyt kaffekoppen mens vi tar oss av prosjektledelsen og håndverket.
Vi tilegner oss stadig ny kunnskap og jobber kontinuerlig med å utvikle og holde oss oppdatert på det siste innen trendene. Vi er også lidenskapelig opptatt av design og innovative løsninger, samtidig som vi holder fast ved de gode, tradisjonelle metodene som har eksistert i mange år og som alltid gir topp resultat.
Vår visjon

Å inspirere og hjelpe folk til å få best mulig utbytte av sine omgivelser ved å tilby brukervennlige og harmoniske håndverkertjenester som øker livskvaliteten.
Julie & Alexander Mørk
Gründere
 

ALEXANDER MØRK
Tømrer / Prosjektleder / Daglig leder

alex@husoteket.no

+47 92 46 48 47
Julie Sandtangen Mørk
Designer / administrasjon

julie@husoteket.no

+47 97 96 55 45

Følg oss