Tjenester

Vi tilbyr konsulenttjenester i byggebransjen fra idé til ferdigstillelse.

Hva KAN VI HJELPE DEG MED
Husoteket AS tilbyr profesjonelle håndverkertjenester og har over 20 års erfaring i faget. Vi påtar oss små og mellomstore prosjekter fra A - Å på tvers av byggebransjen sammen med solide samarbeidspartnere.
Håndverkertjenester
Vi utfører alt av innvendig og utvendig oppussing av hus og næringslokaler, samt renovering, rehabilitering, restaurering, tilbygg, påbygg og andre generelle håndverkertjenester. 
Prosjektledelse
Husoteket er også totalleverandør av alle håndverksfagene slik at du kun trenger å forholde deg til ett kontaktpunkt under hele prosjektets løp. Len deg tilbake og nyt kaffekoppen mens vi tar oss av prosjektledelsen og håndverket.
3D Visualisering
Opplev det ferdige resultatet virtuelt før jobben er påbegynt med vår 3D visualisering. På den måten kan du være helt sikker på at du har tatt de riktige beslutningene før håndverkerne setter i gang. Vi kan hjelpe deg helt fra planleggingsfasen med forslag til arealeffektive planløsninger og harmonisk møblering til ferdig utførelse av prosjektet.

Håndverkertjenster

Vi utfører alt av innvendig og utvendig oppussing av hus og næringslokaler, samt renovering, rehabilitering, restaurering, tilbygg, påbygg og andre generelle håndverkertjenester. Små og mellomstore prosjekter. 
Vi har også gode samarbeidspartnere som kan ta seg av hele søknadsprosessen til kommunen dersom du har behov for det.
Henvend deg til oss om du ønsker et uforpliktende tilbud.
Totalleverandør av alle håndverksfagene:
Noen eksempler på hva vi kan gjøre:

Prosjektledelse

Vi setter sammen det beste fagteamet på tvers av bransjen og koordinerer alle ledd fra start til ferdigstillelse av prosjektet. 
Da kan du lene deg tilbake og bruke tiden din på det du har lyst til, mens vi sørger for at jobben blir utført med høy presisjon til avtalt tid og sted av de riktige håndverkerne. 
Du trenger kun å forholde deg til ett kontaktpunkt gjennom hele prosessen.
Er du en dyktig håndverker og ønsker å samarbeide med oss?
Vi setter sammen det beste fagteamet på tvers av bransjen og koordinerer alle ledd fra start til ferdigstillelse av prosjektet.
Da kan du lene deg tilbake og bruke tiden din på det du har lyst til, mens vi sørger for at jobben blir utført med høy presisjon til avtalt tid og sted av de riktige håndverkerne. 
Du trenger kun å forholde deg til ett kontaktpunkt gjennom hele prosessen.
 
Er du en dyktig håndverker og ønsker å samarbeide med oss?

3D Visualisering

Sammen med dyktige håndverkere ser vi på mulighetene vi kan skape i ditt framtidige drømmehjem og designer dette i 3D-grafikk slik at du kan oppleve resultatet virtuelt før jobben er påbegynt. På den måten kan du være helt sikker på at du har tatt de riktige beslutningene før håndverkerne setter i gang.
Start med plantegningene
Et harmonisk hjem er avhengig av en gjennomtenkt og brukervennlig planløsning, og skal man pusse opp og innrede er det nettopp her man bør begynne. Plantegningene viser forholdene mellom de ulike rommene i huset, møbleringsmuligheter og hvordan man kan ferdes rundt.
UtNYTT HVER ENESTE KVADRATMETER
Er du lei av unødvendige kriker og kroker? Skulle du gjerne hatt et ekstra rom eller fjernet et du aldri bruker for en luftigere følelse? Hva om kjøkkenet hadde åpen løsning eller at gangen var større med bedre oppbevaring?
Ved å visualisere rommet i 2D/3D får man et godt inntrykk av hvordan resultatet blir og hvilke løsninger som vil fungere optimalt, både planløsning og interiørmessig.
PLANLEGG MED FRAMTIDEN I BAKHODET
I planleggingsfasen av et nytt prosjekt er det lurt å kartlegge behov og livsstil i forhold til hva man trenger nå, men også hva man kommer til å trenge i framtiden.
Er familien i vekst? Begynner dere å bli eldre og vil slippe trappen opp til soverommet? Har dere hobbyer som krever spesiell oppbevaring? Har dere ofte familie og venner på overnatting?
FRA IDÉ TIL FERDIG UTFØRELSE
Det hjelper å se huset med nye øyne, og spesielt øyne som gjennom mange år i bransjen har sett utallige løsninger og gjort seg opp en del erfaringer.
Vi i Husoteket kan hjelpe deg med ditt prosjekt fra idé og planlegging til fysisk gjennomføring og ferdigstillelse.
MOODBOARD INSPIRASJON
Et moodboard er en samling av farger, materialer, mønstre, teksturer og andre elementer som til sammen skaper en inspirerende rød tråd i din innredning.
Man kan gjerne lage et moodboard for hele huset der man tar for seg hovedtrekkene man ønsker som gjennomgående stil, men det bør også lages et per rom for å sette en egen detaljert stemning basert på rommets utforming og bruksmønster.
Synes du det er vanskelig å skape en helhet eller se for deg en bestemt stil? Vi hjelper deg med å sette sammen et digitalt moodboard til ditt neste prosjekt. Det er lettere å ta riktige beslutninger og unngå bomkjøp når man har et forhåndsdefinert uttrykk å forholde seg til. 
Noen eksempler på hva vi kan gjøre:
Bygg på huset inntil 15 kvm uten å søke
Visste du at man kan bygge på huset inntil 15 kvm uten å søke? Fra 1. mai 2021 ble det fritatt søknadsplikt for tilbygg som er ment for varig opphold og beboelse. Tilbygget må være minimum 4 meter fra nabogrensen og understøttet.
Fasadeendringer og søknad til kommunen
Om det skal gjøres fasadeendringer må man søke om dette til kommunen. Vi har gode samarbeidspartnere som kan ta seg av hele søknadsprosessen.

Følg oss